Szakterületeink
Felszámolás, végelszámolás
Miben segítünk?
  • képviselet felszámolási- és csődeljárásban
  • hitelezők és adósok képviselete
  • jogi tanácsadás felszámoló szervezetek részére
  • képviselet a vezető tisztségviselők felelősségének megállapítására irányuló eljárásokban
  • gazdasági társaságok végelszámolása

Ellátjuk megbízóink képviseletét csőd- és felszámolási eljárásokban, továbbá tanácsadást nyújtunk fizetésképtelen társaságok tagjai és vezető tisztségviselői részére.

Közreműködünk felszámolási eljárások kezdeményezésében és a hitelezői jogok hatékony érvényesítésében és ellátjuk a hitelező képviseletét a kapcsolódó – például az adós vezető tisztségviselői felelősségének megállapítására irányuló – perekben.

Irodánk adósi oldalon álló gazdasági társaságokat is eredményesen képvisel a velük szemben kezdeményezett felszámolási eljárásokban. Hatékony közreműködésünknek, valamint a sérelmezett bírósági- és felszámolói döntésekkel szembeni jogorvoslatok terén szerzett tapasztalatunknak köszönhetően már számos ügyfelünk kerülte el a fizetésképtelenség megállapítását.

Ha egy gazdasági társaság végelszámolás útján kívánja megszüntetni tevékenységét, közreműködünk a szükséges iratok elkészítésében és ellátjuk a jogi képviseletet az érintett hatóságok és a cégbíróság előtt a társaság cégjegyzékből való törlése érdekében.